Izvor: S media, 29.Jun.2013, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆETE POVEROVATI DOK SE NE UVERITE SOPSTVENIM OČIMA: Ovo je sprej koji svaku površinu čini vodootpornom (VIDEO)

Vodootporni sprej "NeverWet" koji odbija sve vrste tečnosti i ulja prvi put je predstavljen 2011. godine, a sada je konačno u prodaji.

Kada nanesete "NeverWet" na površinu, ona je zaštićena od vode, rđe, nečistoća, prašine, blata i bakterija. Čak i svoj telefon možete da poprskate sprejem i na taj način sprečite kvar ukoliko ga slučajno pokvasite.

"NeverWet" se temelji na silikonu, a odbija skoro sve vrste tečnosti i ulja tako što stvara vrlo visok >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kontaktni ugao, što je mera kojom se opisuje jačina kvašenja neke čvrste površine.

Predmeti premazani sprejem ostaju zaštićeni veoma dugo, a proizvodi ga kompanija "Rust-Oleum".

Trenutno je sprej dostupan na američkom tržištu po ceni od 20 dolara, a uskoro se očekuje njegovo plasiranje na tržište Evrope.

(Trojka.rs)

Foto: YouTube

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.