(VIDEO) Jovani žao što nije trudna, ona i Danijel možda ponovo pokušaju?

Izvor: Press, 21.Jun.2013, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Jovani žao što nije trudna, ona i Danijel možda ponovo pokušaju?

Tokom porodičnog sastanka, "povratnica" Jovana obelodanila je farmerima i svim gledaocima, kako je rekla, zbog čega je nije bilo i šta se dešavalo sa njenim zdravstvenim stanjem zbog čega će narednih dana biti na poštedi.
Manekenka je bila u bolnici zbog ginekoloških problema, a po povratku na imanje, jedva je dočekala da skoči u zagrljaj svog dragog. 
Ona je odlučila da obelodani šta je uzrok njenog odsustva i kakve zdravstene probleme ima.
"Danijel i ja smo pre tri noći mislili da sam trudna. Na našu žalost - nisam. Zato što bih tu trudnoću dostojanstveno iznela sa pravom osobom, pravim čovekom, mojim budućim suprugom koga ću da pratim do kraja života - rekla je Jovana pokazavši rukom u pravcu Danijela.
- Ovim putem bih da iznesem svoju žal, i Danijelovu naravno. Imam problema sa janicima, i to je to, Na poštedi sam, mirovanju, jer imam jaku upalu u predelu stomaka i levom jajniku i zbog toga moram da mirujem", rekla je misica.
Pa ništa, ako joj je toliko žao što nije trudna, imaće prilike da to ispravi, koliko još ove noći. Osim ako je i tu na poštedi. Ali biće još farmerskih noći, svakako.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.