Farma: Jovana se vratila u rijaliti! Danijel najsrećniji.

Izvor: Poznati.info, 20.Jun.2013, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Jovana se vratila u rijaliti! Danijel najsrećniji.

Jovana Nikolić se vratila na Farmu! Manekenka je izgleda dobro i njeno zdravstveno stanje se popravilo budući da se vratila na imanje u Lisović. Kada se pojavila na kapiju pala je u zagrljaj Danijelu, koji nije mogao da je pusti iz zagrljaja.
“Živote moj, anđele moj. Kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << da te je neko ukrao na pet godina. Najlepša moja, misice”, bio je presrećan Crnogorac što mu je devojka vratila.
“Kada izađemo sa Farme idem kod mojih, idemo u stvari zajedno”, rekla je Jovana dok je bila u njegovom zagrljaju.
“Ma ne puštam te više ni sekund više”, odgovorio joj je pevač.
“Svi ste mi nedostajali, a ti najviše, ne mogu da verujem koliko”, bila je presrećna Jovana što se vratila na Farmu.
Podsetimo, manekenka je prebačena u Narodni front zbog obilnog krvarenja, a lekari su je zadržali na dodatnim ispitivanjima i jer je Jovana prvo posumnjala na trudnoću, ali se ispostavilo da je reč o cisti na jajniku. Prva informacija je bila da se Jovana neća vratiti na imanje i da će njeno mesto zauzeti Miki Mećava.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farma: Jovana se vratila!

Izvor: Mondo, 20.Jun.2013

Nišlijka Jovana Nikolić vratila se u rijaliti i odmah pala u zagrljaj Danijelu...Nije trudnoća, ali je, svakako, ozbiljno. Nišlijka Jovana Nikolić, "muza" Danijela Alibabića, bila je na lekarskim pregledima i bilo je neizvesno da li će se vratiti...Iako je prvobitna informacija bila da je za nju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.