VB 4: Marijanu porodica preklinjala da ne ulazi u rijaliti

Izvor: S media, 11.Maj.2011, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB 4: Marijanu porodica preklinjala da ne ulazi u rijaliti

Ema je otrovnu strelicu uperila u Nirmala, koji će narednih dana služiti Soraju - donosiće joj doručak, ručak i večeru te joj se obraćati sa "Vi", dok je poznata Šibenčanka svom dečku otkrila još detalja iz svog života.

Nirmal i Soraja loše podnose ovu otrovnu strelicu, s obzirom da se međusobno izbegavaju. Velikom Bratu je Soraja u ispovedaonici, između ostalog, kazala kako joj je jako žao što je Ema ispala. Navela je da je Ema dokazala koliki i kakav >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je čovek time što im ništa nije zamerila. Nirmal je kazao kako ne zna kako će ispuniti ovaj zadatak jer nastoji da izbegne Soraju koliko god je to moguće.

Nakon objave Emine odluke, Duško i Horvat su se posvađali. Horvata je iznerviralo to što se Duško smejao Emi.

Horvat smatra da je otrovna strelica adekvatna. Rekao je da mu je drago što ju je Ema namenila Nirmalu. Horvat smatra kako Nirmal taktizira i uvek se uvaljuje grupicama ukućana među kojima ima više izgleda da dobro prođe, s obzirom da konstantno gleda ko je favorit. Naveo je i kako je Nirmal jedno vreme bio dobar s Emom, sve dok nije shvatio da ona nije favorit, nakon čega se prešaltovao na druge.

VB4: Ema izbačena!

VB4: Nemeš voli Marijanu bez obzira čija je žena (VIDEO)

VB 4: Marijana želi da izađe?!

Marijana i Nemeš su razgovarali u spavaćoj sobi. Marijana je ispričala kako ju je njena porodica preklinjala da ne odlazi u kuću VB jer će ih tako izgubiti, što joj se na kraju i dogodilo. Nemešu je kazala kako bi bilo bolje da ga je upoznala ranije, ali da bi onda on bio balavac.

Razgovarali su i o licemerju u kući i od odnosima među ukućanima. Potom je Marijana krenula priču o Radiši. Navela je kako ima 50 godina, a i dalje ne sme nikome ništa da prigovori, već samo iz prikrajka dobacuje kao da ima 15 godina. Nemeš smatra da je tužno to što je Ema morala da nastrada da bi oni nešto shvatili.

Brendon, Lester, Nirmal i Vladimir su razgovarali u dnevnoj sobi. Brandon je Nirmalu rekao da se nada da će se družiti i van kuće te da će zajedno ići na fitnes. Kazao mu je i kako je drugačiji kad je s Nikolom. Lester mu je rekao da ga on zeza zato što mu je interesantan, a nazvao ga je i "kameleonom" zato što stalno menja stavove. Vlado i Nirmal su razgovarali i o Eminoj otrovnoj strelici. Nirmal mu je rekao kako mu nije logično da je njega pogodila, a Vlado je naveo kako će ovo biti najzanimljivija otrovna strelica do sad, jer su i Nirmal i Soraja jako ponosni.

Vladimir je tvrdio kako će se promeniti i da se ni prema kome više neće otvarati. Bojana smatra kako svi imaju strah od izlaska i strah od ljudi. Vladimir joj je prigovorio kako ona prva podržava i piće i lomljavu po kući te kazao kako on, osim verbalnog konflikta, ništa neće razbiti, na šta mu je Bojana odgovorila da je njegov prekršaj veći.

Veliki brat je ukućanima dao tekstove pesama koje će u petak izvesti u svom nedeljnom zadatku - mjuziklu. Svi vežbaju, a Nemeš je Brendonu davao savete. Ukućani su zadovoljni izborom pesama.

(Index)

Foto: vb4.emotion.rs

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marijana otkrila: Porodica me preklinjala da ne uđem u kuću Velikog brata!

Izvor: Scandal.rs, 11.Maj.2011

Šibenčanka je svom dečku otkrila još detalja iz svog života. Ema je otrovnu strelicu uperila u Nirmala, koji će narednih dana služiti Soraju - donosiće joj doručak, ručak i večeru te joj se obraćati sa 'Vi'. Marijana i Nemeš su razgovarali u spavaćoj sobi. Marijana je kazala kako ju je...

Nastavak na Scandal.rs...

VB: Marijanu preklinjali da ne ulazi u kuću!

Izvor: iYupi.com, 11.Maj.2011

Šibenčanka je svom dečku otkrila još detalja iz svog života. Ema je otrovnu strelicu uperila u Nirmala, koji će narednih dana služiti Soraju - donosiće joj doručak, ručak i večeru te joj se obraćati sa "Vi". Marijana i Nemeš su razgovarali u spavaćoj sobi. Marijana je kazala kako...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.