Upoznajte najbolje drugare srpskih zvezda

Izvor: Blic, 19.Nov.2014, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte najbolje drugare srpskih zvezda

Javne ličnosti su navikle da budu u centru pažnje, a ko god se nađe u njihovoj blizini prođe neopaženo. Da li ste se zapitali ko su im najbolji prijatelji? Predstavljamo neke od njih.

Rada i Marija Manojlović

Atraktivna pevačica je u više navrata isticala kako je upravo njena mlađa sestra njen najbolji prijatelj. Vrlo često se Rada i Maja zajedno pojavljuju na raznim događajima, te se u poslednje vreme sve više pažnje poklanja upravo Maji koja izrasta u veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lepoticu.

Katarina Živković i Katarina Jovanović

Pevačica je nedavno skrenula pažnju na sebe informacijom da je ugradila silikone vredne 2.600 evra, a nakon što je objavila fotku sa svojom najboljom drugaricom shvatili smo i zbog čega je dala toliko para. Naime, Katarina Jovanović sa kojom je Kaća nerazdvojna je balerina u "Grand" produkciji, a prati svoju drugaricu skoro na svakom nastupu, te svojom lepotom često skrene pažnju na sebe umesto na pevačicu.

Nikola Rađen i Saša Vidić

Vaterpolista i modni dizajner su takođe drugovi već duže, a ni daljina im nije prepreka. Naime, Rađen je trenutno u Grčkoj, gde igra za "Olimpijakos" ali i dalje komunicira sa Vidićem i to preko Tvitera. Nije strano ni da Rađen objavi fotografiju njih dvojice u raznim nestašlucima.

Ceo tekst pogledajte na sajtu 24sata.rs ili klikom OVDE

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.