Izvor: Prva.rs, 31.Avg.2014, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo u centru Beograda

Ubistvo se dogodilo oko tri sata posle ponoći u Ulici kneginje Ljubice ispred broja 14 na Dorćolu. RTS navodi da devojka koja se taksijem dovezla do lokala u Kneginje Ljubice nije imala novca da plati prevoz, pa je zamolila taksistu da joj dopusti da uđe u lokal i pozove prijatelje koji će platiti.
Nakon prepirke, dvojica muškaraca počela su da tuku taksistu, koji je prvom prilikom uzeo pištolj iz automobila i pogodio u grudi 37-godišnjeg muškarca.

Lekari su konstatovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << smrt 37-godišnjeg muškarca na licu mesta, dok je taksista, star oko 60 godina, sa povredom glave prebačen u Urgentni centar u pratnji policije, rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Taksista ubio napadača

Izvor: Večernje novosti, 31.Avg.2014

TAKSISTA Dragan S. (57) ubio je pucnjem iz pištolja 37-godišnjeg Željka S. posle svađe i tuče, u noći između subote i nedelje, u beogradskoj ulici Kneginje Ljubice kod broja 14. Ubistvo se dogodilo oko tri sata posle ponoći ispred kafića „Popara“, a nesrećnom događaju prethodila je svađa...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.