Taksista ubio napadača

Izvor: Večernje novosti, 31.Avg.2014, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksista ubio napadača

TAKSISTA Dragan S. (57) ubio je pucnjem iz pištolja 37-godišnjeg Željka S. posle svađe i tuče, u noći između subote i nedelje, u beogradskoj ulici Kneginje Ljubice kod broja 14. Ubistvo se dogodilo oko tri sata posle ponoći ispred kafića „Popara“, a nesrećnom događaju prethodila je svađa između taksiste i dvojice muškaraca. Kako nezvanično saznajemo, Dragan S. je dovezao do kafića devojku koja nije imala novca da plati vožnju, pa je zamolila taksistu da sačeka dok uđe u lokal >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i pozove prijatelje koji će doneti pare. Ubrzo nakon toga pojavila su se dvojica muškaraca i posle kraće prepirke počeli su da tuku taksistu koji je uzeo pištolj iz automobila, da bi nedugo zatim jedan metak pogodio Željka S. u grudi. - Nisam hteo da ga ubijem, ispalio sam hitac u zemlju da bih ih zaplašio, a onda ga je drugi metak pogodio kada su pokušali da mi otmu oružje - navodno je policajcima rekao potreseni taksista.LEGALNO ORUŽJE? IZ informativne službe MUP-a saopšteno je samo da je između subote i nedelje došlo do fizičkog obračuna u kojem je jedan muškarac nastradao. Priču da je taksista imao uredno registrovano oružje nije ni potvrđena, ali ni demantovana. Na mesto događaja ubrzo su stigli policija i ekipa Hitne pomoći, koja je mogla samo da konstatuje smrt Željka S. Nastradali je, kako saznajemo, živeo u blizini mesta nesreće.Taksista je priveden i u pratnji policije prevezen u Urgentni centar zbog povreda koje je zadobio. - Povređeni Dragan S. je primljen u Urgentni centar i posle pregleda zadržan je na odeljenju neurohirurgije zbog teških povreda glave - kaže Aleksandra Berić, pi-ar Urgentnog centra. Dragan S. je, inače, član „Naksis taksija“ i uglavnom radi noćne smene. Mnoge kolege bile su u nedelju u šoku zbog svega što se desilo. - Čuo sam da su dvojica napala kolegu navodno zbog visoke cene vožnje. Počeli su da ga tuku i verovatno je on u afektu, pokušavajući da se odbrani, upucao jednog od njih - priča jedan od taksista „Žutog taksija“. Saobraćaj u ovoj ulici bio je u prekidu oko dva sata, dok su policijske ekipe obavljale uviđaj. U toku je istraga koja će utvrditi sve okolnosti nemilog događaja, a kako saznajemo, već su saslušani i devojka koja nije imala para da plati račun i drugi momak koji je učestvovao u tuči. RAČUN BIO 800 DINARA - DA mi je samo rekla da nema pare okrenuo bih se i otišao, ne bih dozvolio da se sve ovo desi zbog računa od 800 dinara - objašnjavao je policiji taksista Dragan S. Prema priči očevidaca iz kafića, devojka koja je sve „zakuvala“, posle pucnjave je plakala i vikala „Zašto si mi ubio druga?“ PRIJATELjI U ŠOKU U su se u kafiću „Popara“, ispred koga se desila ova tragedija, okupili mnogobrojni drugovi ubijenog Željka S. Vidno uzenemireni i u šoku nisu želeli da komentarišu nesrećni događaj.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Taksista pucao jer su ga brutalno tukli"

Izvor: 24sata, 01.Sep.2014, 01:08

Željko Sarić (37) ubijen je u noći između subote i nedelje ispred kluba “Popara” u Ulici kneginje Ljubice 14, kada je u njega pucao taksista Dragan Stepanović (60) posle svađe zbog računa...NAPAD - Kako su policiji ispričali svedoci događaja, taksista je pucao jer su ga Sarić i njegov prijatelj...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.