Ubijen muškarac u centru Beograda

Izvor: Blic, 31.Avg.2014, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen muškarac u centru Beograda

U centru Beograda noćas je vatrenim oružjem ubijen jedan muškarac, a taksista je povređen u istom incidentu, izjavila je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Noćas u dva sata i 58 minuta u ulici Kneginje Ljubice ispred broja 14 u samom centru grada upucan je muškarac od 37 godina i on je podlegao povredama, pa je lekarski tim Hitne pomoći konstatovao smrt.

U ovom incidentu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povredu glave zadobio taksista od oko 60 godina koji je bio učesnik događaja i on je u pratnji policije, koja je bila na licu mesta, prevezen u Urgentni centar.

Prema rečima Macure, u Beogradu su se noćas dogodila i tri saobraćajna udesa u kojima su povređene četiri osobe.

U 2.49 časova na raskrsnici Starog železničkog mosta i Starog sajmišta dogodio se saobraćajni udes u kome je povređena jedna osoba kojoj je ukazana pomoć na licu mesta.

U 21.49 sati na raskrsnici ulica Gospodara Vučića i Vojislava Ilića 13-godišnja devojčica u svojstvu suvozača zadobila je tupu povredu grudnog koša i bila je pod stresogenom reakcijom.

U tom udesu je povređen i taksista od oko 50 godina koji je zadobio trzajnu povredu vrata.

Sinoć u 19.06 u bulevaru Kralja Aleksandra ispred broja 98 mladić od 25 godina, motorciklista, zadobio je razderotinu i kontuzionu, tupu povredu čeonog dela glave, kao i tupu povredu nadlaktice i natkolenice.

Hitna pomoć je tokom noći obavila ukupno 116 intervencija, od kojih su 20 bile na javnom mestu, rekla je Macura.

Bilo je alkoholisanih, naročito među mlađom ženskom populacijom, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali srčani bolesnici, zatim osobe sa bolom u grudima, astmatičari, hipertenzičari u smislu akutnog pogoršanja i davanja saveta.

Hitna pomoć je tokom jučerašnjeg dana imala ukupno 112 intervencija od kojih su 32 bile na javnom mestu. Smrtnost je juče tokom dana bila na uobičajenom nivou.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubistvo na Dorćolu

Izvor: RTS, 31.Avg.2014

Taksista je noćas u centru Beograda pucnjem iz pištolja ubio jednog od napadača koji su ga tukli posle prepirke oko plaćanja računa, saznaje RTS...Ubistvo se dogodilo oko tri sata posle ponoći u Ulici kneginje Ljubice ispred broja 14, a lekari su konstatovali smrt 37-godišnjeg muškarca na licu...

Nastavak na RTS...

Ubijen muškarac u centru Beograda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2014

U centru Beograda noćas je vatrenim oružjem ubijen jedan muškarac, a taksista je povređen u istom incidentu, izjavila je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura...Noćas u dva sata i 58 minuta u ulici Kneginje Ljubice ispred broja 14 u samom centru grada upucan je muškarac od 37 godina...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.