Ubica Džona Lenona: Ja sam idiot! To nije bio običan zločin

Izvor: Press, 28.Avg.2014, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica Džona Lenona: Ja sam idiot! To nije bio običan zločin

Mark David Čapmen je 8. decembra 1980. sa četiri hitca upucao bivšeg člana Bitlsa ispred stana u kome je legendarni muzičar živeo.

Čepmen (59) priznao je krivicu i 1981. je osuđen na 20 godina zatora do doživotne.
U transkriptu objavljenom juče Čepmen je rekao: “Žao mi je što sam bio toliki idiot i što sam jurio slavu na pogrešan način.“
-Mnogi su ga voleli. Bio je veliki čovek, nesvakidašnji talenat i otuda tolika žalost. To nije bio običan zločin – Rekao je Čepmen.
Odbor je osmi put odbio njegov zatev za prevremenu slobodu.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

UBICA DŽONA LENONA SE POKAJAO: Žao mi je što sam ispao idiot!

Izvor: Kurir, 29.Avg.2014, 18:37

Žao mi je zbog velikog bola koji sam naneo. Mnogi su ga voleli. Bio je talentovan i fantastičan čovek. Mnogi ljudi i dalje pate. Znam da to nije zločin kao bilo koji drugi, naveo je Čepmen čija je molba osmi put odbijena..NJUJORK - Tridesetčetiri godine nakon što je ubio muzičku legendu Džona...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.