UZEO JE VIJAGRU ZA BIKOVE: Prošao je PAKAO, a kad je konačno došao u bolnicu… (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZEO JE "VIJAGRU ZA BIKOVE": Prošao je PAKAO, a kad je konačno došao u bolnicu… (FOTO)

Hteo je da ostavi utisak...

Muškarac je planirao seks s 30-ogodišnjom ženom pa je odlučio hemijski pojača svoje sposobnosti.

Jedan Meksikanac je hospitalizovan posle trodnevne erekcije koju je uzrokovao stimulans koji se, prema pisanju lokalnih medija, inače koristi na bikovima. Neimenovani muškarac hitno je operisan u bolnici u gradiću Rejnosa na granici Meksika i Sjedinjenih Američkih Država. U bolnicu je došao jer erekcija nikako nije prolazila.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Man is hospitalised with ‘three-day erection after taking sexual stimulant used for breeding bulls’ in Mexico https://t.co/dpqcb9yeZl

— Daily Mail Online (@MailOnline) January 13, 2020

"Uzeo je seksualni stimulans koji je kupio u Verakruzu, koji farmeri u toj regiji koriste na bikovima”, ispričali su lekari novinarima.

Muškarac je navodno putovao skroz do Verakruza kako bi nabavio pomenuto sredstvo. Nije poznato u kakvom je stanju nakon operacije.

Folkerka u minijaturnim gaćama pleše na BAZENU, uvija se oko njega, roditelji deci pokrivaju oči (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.