URNEBESNO Evo zbog čega se Salma Hajak pretvara da vara muža

Izvor: Blic, 04.Jun.2016, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESNO Evo zbog čega se Salma Hajak pretvara da vara muža

Holivudska glumica Salma Hajak gostovala je u emisiji "The Graham Norton Show" u kojoj je otkrila da ju je ljubav prema životinjama terala na razne ludosti, pa čak i da se pred suprugom pretvara da ga vara.

Glumica je tako ispričala da rado prihvata napuštene životinje, i da to ponekad ume da iznervira njenog muža Fransoa Anri Pinoa, pa kada je naišla na još jednu kojoj je poželela da udomi smislila je fenomenalan način na koji će mu saopštiti.

- Obećala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam mu da ću prestati kada smo imali 10 pasa, 5 papagaja, alpaku, konje, mačke i, inače, jedna od njih nema rep, a druga nogu. Ipak, napuštene životinje nekako uvek pronađu put do mene, što mi on ne veruje, ali je istina, tako da sam mu obećala da ih neću dovoditi više - ispričala je Selma.

Novog ljubimca nazvala je Očoa, po meksičkom fudbaleru Giljermu Očoi, a onda se setila svog obećanja.

- Onda mi je pala na pamet fenomenalna ideja, a to je da se pretvaram da imam aferu sa drugim muškarcem. Potom bih rekla "Ne, nemam. Udomila sam još jedno kuče" i njemu bi laknulo. Počela sam rečima: "Slušaj, osećam se užasno, ne znam kako ovo da ti kažem. Znam da se neće lepo završiti i stvarno sam nervozna. Imaj milosti prema meni. Budi strpljiv i pokaži razumevanje. Jednostavno, bila sam pod velikim stresom i jako sam umorna, a i usamljena ovde veoma dugo. Znaš da ljudi rade glupe stvari kada su u takvom stanju" - ispričala je glumica, ali joj on ipak nije poverovao.

- Rekao mi je "Ne, molim te nemoj da mi kažeš da si udomila još jedno kuče" -objasnila je Selma uz osmeh.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Selma Hajek se pretvarala da vara svog muža, evo i zbog čega

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jun.2016

Selma Hajek (49) gostovala je u 'The Graham Norton Showu' u kojem je otkrila kako ju je ljubav prema životinjama tjerala na razne ludosti pa čak i da se pred suprugom pretvara da ga vara...Glumica je ispričala da rado udomljava napuštene životinje i kako to ponekad jako nervira njenog supruga Fransis-Henrija...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.