U kampanju protiv Trampa uključuje se i Holivud

Izvor: N1 televizija, 28.Avg.2017, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kampanju protiv Trampa uključuje se i Holivud

U kampanju protiv američkog predsednika Donalda Trampa uključio se i Holivud s najavama filmova za jesen u kojima se Federalni istražni biro sukobljava s Belom kućom, na naslovnim stranama novina pojavljuju se procurele poverljive informacije, a vojnike progone ratovi koji se ne mogu dobiti, navodi agencija AP.

Na filmovima se uglavnom radi godinama, ali filmska ostvarenja čija je premijera najavljena za jesen kao da su urađena namenski za period predsednika Trampa, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << američka agencija.

Dodaje se da su pojedini filmovi rađeni više od 10 godina, a da su neki urađeni na brzinu posle predsedničkih izbora u SAD. Filmofile u svakom slučaju očekuju filmovi kojima je predstavljena Amerika i politika njenog predsednika, navodi AP.

Među filmovima koji su najavljeni su "Blade Runner 2049", "Thor: Ragnarok", "Justice League", "Star Wars: The Last Jedi".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.