I Holivud u kampanji protiv Trampa

Izvor: B92, 28.Avg.2017, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Holivud u kampanji protiv Trampa

U kampanju protiv američkog predsednika Donalda Trampa uključio se i Holivud najavama filmova za jesen u kojima se Federalni istražni biro (FBI) sukobljava sa Belom kućom.

Na naslovnim stranama novina pojavljuju se procurele poverljive informacije, a vojnike progone ratovi koji ne mogu da se dobiju, navodi agencija AP.

Na filmovima se uglavnom radi godinama, ali filmska ostvarenja čija je premijera najavljena za jesen kao da su urađeni namenski za period >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predsednika Trampa, piše američka agencija.

Pojedini filmovi su rađeni više od 10 godina, a neki su urađeni na brzinu posle predsedničkih izbora u SAD. Filmofile, u svakom slučaju, očekuju filmovi kojima je predstavljena Amerika i politika njenog predsednika, navodi AP.

Među filmovima koji su najavljeni su: "Blade Runner 2049", "Thor: Ragnarok", "Justice League", "Star Wars: The Last Jedi".
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.