Izvor: Blic, 09.Sep.2016, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U INAT HEJTERIMA Pogledajte kako se Nataša Bekvalac snašla u ulozi Drage Mašin

Izbor pevačice Nataše Bekvalac za ulogu Drage Mašin u predstavi "Tajna crne ruke" izazvao je burne reakcije javnost, ali ona je čvrsto rešila da svima dokaže da reditelj nije pogrešio kada joj je poverio glumački angažman.

Ekipa koja radi na ovom mjuziklu okupila se juče na probi, gde je Nataša po prvi put pokazala svoje glumačko umeće, a kako se snašla pogledajte u videu.

Pročitajte i:

Podsetimo, juče je objavljeno da će Nataša Bekvalac 18. septembra pevati na Paradi ponosa u Beogradu. To će biti prvi put da neka domaća zvezda u regionu nastupa na Prajdu.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Evo kako se Nataša Bekvalac priprema za ulogu Drage Mašin

Izvor: Tracara.com, 09.Sep.2016

(foto: Instagram/bekvalceva) Kada je reditelj Ljubiša Ristić odlučio da Nataši Bekvalac da ulogu Drage Mašin u predstavi Tajna crne ruke, publika se strašno pobunila. Međutim, uprkos negativnim komentarima koje je dobila, pevačica se odlično snašla na jučerašnjoj probi. Ekipa koja radi...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.