Izvor: Blic, 21.Feb.2024, 11:32

"Tata je hteo da me zaposli, plakala sam, nisam želela da radim": Porodica naše pevačice jedva sastavljala kraj sa krajem: "Nosila sam stvari koje su mi KOMŠIJE POKLANJALE"

Goca Božinovska je još od malena znala da će jednog dana biti pevačica. Ona je morala godinama da ubeđuje oca da je pusti da se bavi pevanjem, iako on to njoj nije dozvoljavao.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Goca Božinovska izjavila: ''Nisam imala šta da obučem, nosila sam polovnu garderobu''

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024

Poznata estradna umetnica otkrila kakav je njen život bio nekada...Otac Goce Božinovske je imao potpuno druge planove za nju, hteo  je da ona završi školu i da radi neki drugi posao, ali se to ipak nije desilo...- Kada sam završila srednju školu, moj tata je očekivao da upišem fakultet, neka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.