Goca Božinovska izjavila: Nisam imala šta da obučem, nosila sam polovnu garderobu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 12:33

Goca Božinovska izjavila: ''Nisam imala šta da obučem, nosila sam polovnu garderobu''

Poznata estradna umetnica otkrila kakav je njen život bio nekada.

Otac Goce Božinovske je imao potpuno druge planove za nju, hteo  je da ona završi školu i da radi neki drugi posao, ali se to ipak nije desilo.

- Kada sam završila srednju školu, moj tata je očekivao da upišem fakultet, neka čuda, hteo je da me zaposli. Ja sam dobila taj posao i počela sam da radim. Posle nekog vremena sam počela da plačem, jer nisam želela taj posao da radim, htela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam samo da pevam. Mnogo vremena je prošlo dok on nije prihvatio poziv koji sam ja odabrala - ispričala je jednom prilikom za domaće medije.

Pevačica se prisetila i ne tako lepog detinjstva, kada se snalazila kako je znala i umela.

- Ovde smo sastavljali kraj s krajem! Nosila sam stvari koje su mi komšije poklanjale, nisam imala šta da obučem. Pre podne sam išla u školu, a po podne sam radila kod nekog i, kad mi daju parče hleba i premažu kajmak, ja hoću da crknem od sreće! Tokom zime smo jeli krompir koji tati daju kada nadniči, verujte mi da ne mogu da vidim krompir sada, smučio mi se. Zato danas mogu da preživim s milionima, ali i sa jednim dinarom jer sam navikla na sve - rekla je Goca Božinovska, prenosi "Grand".

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.