Izvor: Blic, 11.Jan.2018, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFER DECENIJE Jovana i Srđan dali otkaz na Pinku i PRELAZE NA PRVU

Kao grom iz vedra neba je stigla vest da su zaštitna lica Pinka, Jovana Joksimović i Srđan Predojević, dali otkaz na Pinku. Kako "Blic" saznaje, ovaj popularni dvojac više neće raditi “Dobro jutro - Jovana i Srđan” već prelaze na Prvu, gde će uređivati i voditi Jutarnji program.

Iako se već nekoliko meseci priča da se pokreće Jutarnji program na Prvoj i da bi trebalo da ga rade Marija Kilibarda i Slavko Beleslin, do realizacije ovog programa nije došlo.

Jovana i Srđan su već osam godina deo ružičaste televizije. Pre toga su pet godina vodili Jutarnji program na RTS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TV TRANSFER GODINE: Jovana Joksimović i Srđan Predojević sa "Pinka" prelaze na "Prvu"

Izvor: Večernje novosti, 11.Jan.2018

Voditelji Jutarnjeg programa sa "ružičaste" televizije prelaze na "Prvu" Voditelji jutarnjeg programa TV Pink Jovana Joksimović i Srđan Predojević prelaze na TV Prva, potvrđeno je Tanjugu u toj televiziji.PROČITAJTE I: "DOBRO DOŠLE PRINCEZE": Porodila se Jovana Joksimović,...

Nastavak na Večernje novosti...

NISU SAMO JOVANA I SRĐAN: I ovaj voditelj je NAPUSTIO RUŽIČASTO JATO i prelazi na Prvu

Izvor: Blic, 12.Jan.2018, 09:32

Kao grom iz vedra neba je stigla juče vest da su zaštitna lica Pinka, Jovana Joksimović i Srđan Predojević, dali otkaz na Pinku i da prelaze na Prvu. No, oni nisu jedini koji su prešli na ovu televiziju iz ružičastog jata...Kako saznajemo i voditelj informativne emisije na „Pinku“, Drago...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.