TOMOVIĆ LJUBOMORAN NA KARIĆA? Vladimir nije želeo da preterano komentariše Ivino iznenađenje sa Stefana, poručio joj OVO!

Izvor: Press, 29.Okt.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOMOVIĆ LJUBOMORAN NA KARIĆA? Vladimir nije želeo da preterano komentariše Ivino iznenađenje sa Stefana, poručio joj OVO!

Posle romantične večere koju je Iva Grgurić uz pomoć zadrugara organizovala Stefanu Kariću, novopečeni par je prošetao imanjem ''Zadruge 3'' gde su im čestitali mnogi zadrugari.
Foto:pink

Autor: TvPink Printscreen


Karić se zahvaljivao i Jovani Tomić Matoroj koja je u velikoj meri pomogla Ivi da sve spreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Ipak među svim ovacijama koje su zadrugari imali, Vladimir Tomović nije bio oduševljen pa je na sve načine požurivao Karića da se vrate u Belu kuću kako bi spremali večeru. 



Ne nadaj se da će on tebi ovako nešto da priredi, hajde da idemo da napravimo da jedemo unutra - govorio je Vladimir Ivi, pa se obratio Kariću.



Autor: TvPink Printscreen

Nastavak na Press...






Povezane vesti

IVA NAPOKON SMUVALA KARIĆA, TOMOVIĆ IZGOREO OD LJUBOMORE: Evo kako je skretao pažnju Stefanu (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 30.Okt.2019, 00:03

Posle romantične večere koju je Iva Grgurić uz pomoć zadrugara organizovala Stefanu Kariću, novopečeni par je prošetao imanjem ”Zadruge 3” gde su im čestitali mnogi zadrugari. Karić se zahvaljivao i Jovani Tomić Matoroj koja je u velikoj meri pomogla Ivi da sve spreme. Ipak, među svim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.