TARA SIMOV UHVAĆENA U NEVEROVATNOJ LAŽI! Javno iznosila tvrdnje o NJIHOVOM PRIJATELJSTVU, kad ono…ŠOK!

Izvor: 011vodič.com, 13.Nov.2019, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TARA SIMOV UHVAĆENA U NEVEROVATNOJ LAŽI! Javno iznosila tvrdnje o NJIHOVOM PRIJATELJSTVU, kad ono…ŠOK!

Inače, dilema oko njihovog odnosa nastala je kad je krhkoj lepotici stigla garderoba u rijaliti kuću, a ona se za nju zahvaljivala – Markovićevoj.
– Zoko, mnogo te volim! Ti si moja rođena tetka. Znaš da je mama teško bolesna, molim te, čuj se sa njom i vidi da li je sve u redu – poručila je svojevremeno Tara pevačici iz rijalitija, a zatim se obratila cimerima:
– Ona je najbolja drugarica moje mame.
– Zorica, pak, kaže da je istina sasvim drugačija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> – Tarina mama je pre 25 godina bila pevačica. Sećam je se iz tog perioda. Bila je veoma lepa žena. Onda je prestala time da se bavi i dugo se nismo videle. Srele smo se jednom, Tara je bila devojčica, popile smo piće. Nismo nikakve najbolje drugarice. Ne sećam se ni imena Tarine majke – ispričala je ona.

The post TARA SIMOV UHVAĆENA U NEVEROVATNOJ LAŽI! Javno iznosila tvrdnje o NJIHOVOM PRIJATELJSTVU, kad ono…ŠOK! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.