ONA LAŽE, NE SEĆAM SE NI IMENA NJENE MAJKE Zorica razotkrila Taru Simov i iznela OVU TAJNU

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ONA LAŽE, NE SEĆAM SE NI IMENA NJENE MAJKE" Zorica razotkrila Taru Simov i iznela OVU TAJNU

Demantovala je sve što je Tara rekla.

Učesnica "Zadruge" Tara Simov tvrdi da voli Zoricu Marković kao da joj je rođena tetka i da je pevačica najbolja drugarica njene majke Miroslave. S druge strane, Zorica kaže da je to laž i da se površno poznaju.

Dilema oko njihovog odnosa nastala je kad je starleti stigla garderoba u rijaliti, za koju se zahvaljivala Markovićevoj.

- Zoko, mnogo te volim! Ti si moja rođena tetka. Znaš da je mama teško bolesna, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << molim te, čuj se sa njom i vidi da li je sve u redu - poručila je Tara pevačici, a zatim se obratila cimerima:

- Ona je najbolja drugarica moje mame.

Međutim, Zorica kaže da je istina sasvim drugačija:

- Tarina mama je pre 25 godina bila pevačica. Sećam je se iz tog perioda. Bila je veoma lepa žena. Onda je prestala time da se bavi i dugo se nismo videle. Srele smo se jednom, Tara je bila devojčica, popile smo piće. Nismo nikakve najbolje drugarice. Ne sećam se ni imena Tarine majke.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TARA SIMOV UHVAĆENA U NEVEROVATNOJ LAŽI! Javno iznosila tvrdnje o NJIHOVOM PRIJATELJSTVU, kad ono…ŠOK!

Izvor: 011vodič.com, 13.Nov.2019

Inače, dilema oko njihovog odnosa nastala je kad je krhkoj lepotici stigla garderoba u rijaliti kuću, a ona se za nju zahvaljivala – Markovićevoj.. – Zoko, mnogo te volim! Ti si moja rođena tetka. Znaš da je mama teško bolesna, molim te, čuj se sa njom i vidi da li je sve u redu – poručila...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.