Sve ću da ti dokažem... Karić video UPLAKANU Miljanu, ona ga uhvatila za ruku, pa mu se poverila!

Izvor: Press, 26.Feb.2020, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve ću da ti dokažem... Karić video UPLAKANU Miljanu, ona ga uhvatila za ruku, pa mu se poverila!

U ranim jutarnjim satima Miljana Kulić odlučila je da se poveri Stefanu Kariću, prema kom je priznala emocije pre nekoliko nedelja.
Foto:pink
Foto: TV Pink Printscreen

Kulićeva je prišla Kariću, a zadrugaru se učinilo da je ona bila uplakana, pa ju je pitao zašto se rasplakala. Međutim, Miljana je tvrdila da nije plakala, pa ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << uhvatila za ruku i izdvojila od svih kako bi mu se poverila.
Ne plačem, ko plače, jesi li ti normalan? Dođi samo na sekund da ti kažem nešto. To ću da kažem... Sve sam bila dogovorila, sve ću da ti dokažem - pričala je Miljana bez bubice, pa nije moglo da se najjasnije čuje o čemu priča. Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.