MILICA SE ŽALILA NA BORINO PONAŠANJE!!! Kada je saznala da je napolju zovu Mica Diskrecija, nije joj bilo dobro!

Izvor: Press, 25.Feb.2020, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILICA SE ŽALILA NA BORINO PONAŠANJE!!! Kada je saznala da je napolju zovu Mica Diskrecija, nije joj bilo dobro!

Milica Kemez požalila se Mariji Kulić na vezu sa Borom Santanom i istakla da joj mnogo smetaju situacije kada na nju iskaljuje bes.
Foto:printscreen
Foto: TV Pink Printscreen

U tom smislu on se neće promeniti, ja ga mnogo znam. Ako se tako ponaša prema tebi, zapitaj se. On u besu svašta kaže, mislim da je on dobio šta je hteo, sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se opustio, postao je isti stari Bora kakav je bio i ranije - rekla je Marija. Znam da ima i toga što što nas moja sestra ne podržava, moja sestra nikada nije gotivila moje momke, meni to nije ništa novo - govorila je Mililica. Napolju te zovi Mica Diskrecija, srozala si se u ovoj vezi, bila si u top tri. To kažu tvoja sestra i Tanja - govorila je Kulićeva. Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DAJ MI NOŽ DA JE ZAKOLJEM! Bora napravio KARAMBOL, počeo da preti Nini, Mlađa nasrnuo na Santanu! Obezbeđenje ih jedva smirilo!

Izvor: Press, 26.Feb.2020, 13:06

Bora Santana i Mlađan Jovanović došli su u neviđeni sukob zbog Nine Babić. Naime, sve je počelo ispred kupatila, dok se Nina tuširala, a Bora je hteo po svaku cenu da uđe unutra . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.