Skandal: Čovek otpušten iako je uredno platio radno mesto!

Izvor: Njuz.net, 24.Okt.2013, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal: Čovek otpušten iako je uredno platio radno mesto!

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Milan je za svoje mesto regularno platio 20.000 evra

BEOGRAD, 24. oktobar 2013, (Njuz) – Milan Mitrović, inženjer u državnom preduzeću “Napredni trudbenik”, tužio je svoju sada već bivšu firmu zato što je otpušten iako je pre tri godine uredno platio mito za svoje radno mesto.

Mitrović se javio redakciji Njuza i rezignirano ispričao golgotu kroz koju je prošao, navodeći da niko od nadležnih nije imao razumevanja za njegov problem.
- Za svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << radno mesto sam regularno platio 20.000 evra. Garantovan mi je siguran posao, mesečna plata od 25.000 dinara, plaćeni doprinosi i zdravstveno, a povremeno kapne i neki bonus. Sve je bilo u redu tri godine, a onda je sa promenom vlasti na čelo preduzeća došao drugi direktor koji me je odmah uzeo “na zub”. Nije vredelo što sam mu govorio da sam svoje mesto platio i zaslužio – kaže Mitrović.
Odgovor direktora je, prema rečima našeg sagovornika, bio “skandalozan”. Direktor Boban Papak mu je, naime, rekao da on nije njemu ništa platio i da treba da se žali onome kome je dao novac.
- Jeste on malo u pravu, ali ja ne mogu da tužim prethodnog direktora jer je uhapšen zbog primanja mita. Ja razumem svakoga, ali nemoguće je da sam na kraju samo ja grbav u celoj priči. Zato sam presavio tabak i tužio firmu. Želim da me vrate na posao ili mi plate otpremninu kako bih mogao da kupim radno mesto u nekoj drugoj firmi gde se cene ljudski resursi – zaključio je Mitrović.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.