Sad kad je dobila pare...

Izvor: Mondo, 19.Avg.2016, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad kad je dobila pare...

Amber Herd se nagodila s Džonijem Depom i povukla tužbu za zlostavljanje "u zamenu" za sedam miliona dolara. Evo kako ih je "potrošila"

Nakon teških reči, optužbi i slika okrvavljenih prstiju i modrih očiju, priča između Amber Herd i Džonija Depa je konačno gotova.

Završila se povlačenjem tužbe, odnosno isplaćivanjem sedam miliona dolara drugoj strani, a danas smo saznali i šta je glumica uradila s novcem.

"Novac za mene nema niti je ikada imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << posebno značenje, zato sam i odlučila da ga dam u humanitarne svrhe. Nadam se da će pomoći onima kojima je potrebno", piše u glumičinom saopštenju dostavljenom američkim medijima.

Herdova je tri i po miliona dolara donirala Dečijoj bolnici, a drugu polovini organizaciji koja se bori protiv nasilja nad ženama.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo šta je Amber Herd uradila sa milionima od Džonija Depa

Izvor: Blic, 20.Avg.2016, 10:56

Amber Herd neće zadržati sedam miliona dolara koje je dobila u kao deo brakorazvodne nagodbe od Džonija Depa. Sav novac dala je u humanitarne svrhe, tačnije organizacijama koje pomažu ženama žrtvama nasilja i bolesnoj deci...Glumica (30) je otkrila da je polovina novca otišla Američkom udruženju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.