Izvor: Blic, 20.Avg.2016, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je Amber Herd uradila sa milionima od Džonija Depa

Amber Herd neće zadržati sedam miliona dolara koje je dobila u kao deo brakorazvodne nagodbe od Džonija Depa. Sav novac dala je u humanitarne svrhe, tačnije organizacijama koje pomažu ženama žrtvama nasilja i bolesnoj deci.

Glumica (30) je otkrila da je polovina novca otišla Američkom udruženju za odbranu građanskih prava, a druga polovina Dečjoj bolnici u Los Anđelesu, gde je volontirala deset godina.

- Novac nikada nije u mom životu igrao nikakvu ulogu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osim što sam mogla da ga doniram humanitarnim organizacijama i tako pomognem onima koji ne mogu sami da se brane - rekla je Amber.

Ona je tako definitivno stavila tačku na brak sa Džonijem Depom i na njihov buran razvod.

Pročitajte i:

- Naša veza je bila veoma strasna i ponekad burna, ali uvek puna ljubavi. Niko od nas nije lagao niti iznosio netačne optužbe radi finansijske koristi. Nije bilo nikakve namere da se izazove fizička ili emotivna bol. Amber Džoniju želi sve najbolje u budućnosti i novac od razvoda daće u humanitarne svrhe - naveli su bivši supružnici u zajedničkom saopštenju.

Pročitajte i:

Podsetimo, otkako je objavljeno da se razvode i otkako je Amber optužila Depa da ju je fizički zlostavljao, mnogi su verovali da je glumica izmislila celu priču kako bi izvukla što više novca od jednog od najbogatijih holivudskih zvezda. Sada se nada daće ovim potezom uspeti da pokaže ljudima da joj to nije bila namera, kao i da, kako je rekla za TMZ, napravi pozitivnu promenu u životima ljudi kojima je to najpotrebnije.

Pročitajte i:

Takođe, istakla je i da neće uzimati procenat od Džonijevih filmskih honorara koje je zaradio tokom 15 meseci koliko su bili u braku, iako na to ima pravo jer nisu potpisali predbračni ugovor.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.