Evo u šta će Amber Heard uložiti novac koji dobije od razvoda

Izvor: Tracara.com, 19.Avg.2016, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo u šta će Amber Heard uložiti novac koji dobije od razvoda

(foto: WireImage) Amber Heard i Johnny Depp su uspeli da dostignu dogovor povodom razvoda. Naime, glumac mora da isplati svojoj bivšoj ženi 7 miliona dolara. A Amber je otkrila i šta namerava da uradi sa tolikim novcem. “Kao što sam već rekla, novac za mene nikada nije igrao ključnu ulogu, osim onda kada taj novac mogu da doniram u dobrotvorne svrhe, i na  taj način, nadam se pomoći onima koji ne mogu da se odbrane. Kako je u medijima već objavljeno, dobiću 7 miliona dolara i svih 7 >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << miliona dolara ću donirati. To je mnogo više nego što sam ikada dala u prošlosti, i sigurna sam i u budućnosti”, izjavila je glumica za E! News. Novac će naravno biti usmeren organizacijama koje se bave zaštitom žena.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Sad kad je dobila pare...

Izvor: Mondo, 19.Avg.2016

Amber Herd se nagodila s Džonijem Depom i povukla tužbu za zlostavljanje "u zamenu" za sedam miliona dolara. Evo kako ih je "potrošila"..Nakon teških reči, optužbi i slika okrvavljenih prstiju i modrih očiju, priča između Amber Herd i Džonija Depa je konačno gotova...Završila se povlačenjem...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.