SVE SAM RADILA IZ INATA…Dragana Mitar IZNELA ŠOKANTNO PRIZNANJE, a evo kako je VLADIMIR reagovao!

Izvor: 011vodič.com, 13.Dec.2019, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE SAM RADILA IZ INATA…Dragana Mitar IZNELA ŠOKANTNO PRIZNANJE, a evo kako je VLADIMIR reagovao!

Dragana Mitar pred svima je priznala da je sa Vladimirom Tomovićem sve bila igra, što je Edisa Fetića nasmejalo i usrećilo, jer je na ovaj način ostvario svoj cilj
– Ja sad moram da kažem da sam ovo radila iz inata, Vladimire, sve je ovo bila moja igra. Radila sam sve u inat Edi, imali smo neke neraščišćene račune. Sad smo kvit, tako da jedini čovek koga ja volim je čovek iz Novog Pazara – rekla je Dragana.
– Bila je iskrena, šta da kažem. Radila je meni >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << iz inata, imali smo neke stvari napolju za koje je u pravu. Ona tako vraća, ja nju znam –  rekao je Edis.
– Ja neću da je napadam, ja sam živ čovek, ni meni nije svejedno. Ali, neću da padam u trans i da govorim da igra igru. Ja joj želim sve najbolje – rekao je Vladimir.

The post SVE SAM RADILA IZ INATA…Dragana Mitar IZNELA ŠOKANTNO PRIZNANJE, a evo kako je VLADIMIR reagovao! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.