PAO I PRVI POLJUBAC! TI SI ŽENA MOG ŽIVOTA! Edis spustio glavu na Draganino rame, ona mu poručila: PRESEKLA SAM SVE!

Izvor: Press, 12.Dec.2019, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO I PRVI POLJUBAC! TI SI ŽENA MOG ŽIVOTA! Edis spustio glavu na Draganino rame, ona mu poručila: PRESEKLA SAM SVE!

Dragana MItar dovela je Edisa Eda Fetića u pab, kako bi mu objasnila šta je sve radila sa Vladimirom Tomović u izolaciji, budući da se uplašila video-priloga koji će biti prikazani i kako će to on shvatiti.
Foto:pink
Zadrugarka je odlučila da stavi tačku na odnos sa Tomovićem, tvrdeći da neće više imati kontakt sa njim, te je Edis počeo da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ispituje šta želi sa njim.
Foto: TV Pink Printscreen

Jesu li ti jasne neke stvari? Ja ću sutra ustati i reći da mi nismo bili zajedno, da sam ja ovde ušao kao tvoj prijatelj, da ja nemam tebi šta da opraštam. Da rekao sam ti da si žena mog života, jer jesi. Šta ti osećaš o našem odnosu? Šta ti želiš? - upitao je Edis. Jesu. Pa govori mi da treba da provodimo vreme zajedno. Želim da budemo zajedno! Ovo mi nije trebalo uopšte. Večeras sam presekla, ne treba mi takva osoba pored mene - odgovorila je Dragana. Dok su razgovarali Dragana i Edis su se sve vreme mazili, a onda ju je Fetić počeo ljubiti u obraz i po vratu.
Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAOPŠTILA MU SVE: Nakon što je donela odluku da ZABORAVI Tomovića, Dragana poručila Edisu: Zaigrala sam se, hoću da budemo zajedno!

Izvor: Press, 12.Dec.2019

Nakon emisije Dragana MItar odlučila je da stavi tačku na odnos sa Vladimirom Tomovićem, što je rekla Marku Đedoviću, a kako se približio trenutak kada će zadrugari pogledati sve video-priloge, zadrugarka je odlučila da se opravda pred Edisom Fetićem. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.