SAOPŠTILA MU SVE: Nakon što je donela odluku da ZABORAVI Tomovića, Dragana poručila Edisu: Zaigrala sam se, hoću da budemo zajedno!

Izvor: Press, 12.Dec.2019, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAOPŠTILA MU SVE: Nakon što je donela odluku da ZABORAVI Tomovića, Dragana poručila Edisu: Zaigrala sam se, hoću da budemo zajedno!

Nakon emisije Dragana MItar odlučila je da stavi tačku na odnos sa Vladimirom Tomovićem, što je rekla Marku Đedoviću, a kako se približio trenutak kada će zadrugari pogledati sve video-priloge, zadrugarka je odlučila da se opravda pred Edisom Fetićem.
Foto:blic
Dragana je pozvala Edisa u pab, kako bi mu ispričala da više neće imati kontakt sa Tomovićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << te je pokušala da se opravda i da ga ubedi da sve šta je radila sa njim, nije bilo ozbiljno.
Foto: TV Pink Printscreen

Zaigrala sam, napravila sam ozbiljno sr*nje, otišlo je predaleko. Malo smo se ljubili, grlili, nismo se pokrivali, tu smo se grlili i to je to. U klipovima nema ništa da smo prekriveni preko glave. Ali videćeš sutra, nisam imala s*ks u rijalitiju. Onaj klip što si ti video, ne znam kako je to izgledalo, verovatno katastrofalno. Sve mi se nakupilo, smučilo mi se, tako mi došlo i to je to - rekla je Dragana. Hoćeš da kažete da nećete biti zajedno? Ti me nisi prevarila, ne znam kome se pravdaš - uzvratio je Edis. Foto: TV Pink Printscreen

To smo se sprdali, zezali, tako ću ustati i reći sutra. Ispada bezbeze, ali mi nismo zajedno, pravdam se tebi, nemam potrebu za tim. Ja neću više pričati sa njim, ako sam izdržala sa Miljkovićem, sa Ša i Pavlom, ja sam pogrešila i to je to. Zanela sam se i izglupirala - tvrdila je Mitrova. Je l' znaš šta hoćeš? - upitao je Edis. Znam, hoću da budemo zajedno - uzvratila je Dragana. Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.