SUZE u emisiji! Katarina Radivojević PLAKALA kad je pričala o OVOJ temi!

Izvor: Press, 21.Dec.2017, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUZE u emisiji! Katarina Radivojević PLAKALA kad je pričala o OVOJ temi!

Glumica Katarina Radivojević u javnosti važi za čeličnu lejdi koju gotovo ništa ne može da slomi.
Međutim, jedno pitanje uspelo je da je rasplače. Naime, Katarina je gostovala u emisiji “Diskurs” i voditelj ju je pitao za ruski film “Morfijum”, u kojem je igrala ulogu.
On se osvrnuo na novinske napise koji su pompezno predstavili scenu u kojoj je Katarina gola.
Kada je ovo čula >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << glumica se rasplakala i potpuno otvorila dušu, te je prokomentarisala sledeće:
“To je jedan od razloga zbog kojeg ne želim da živim i radim u ovoj zemlji. Iako je moja, iako je volim…”, rekla je Katarina, a zatim se rasplakala, pa je kroz suze dodala sledeće:
“Jako mi je žao što to moram da kažem, ali je tako. Ja sam zapravo tada poželela da odem i da se više nikada ne radim. Ali se vraćam zbog prijatelja i porodice. Ja sam ovde živela do svoje 30. i nije mi to jednostavno.”

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.