SKROZ GOLI U KUHINJI: Voditeljka kuva u toplesu i uči druge kako to da rade, a nekad nema ništa ni dole ispod kecelje! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Maj.2017, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKROZ GOLI U KUHINJI: Voditeljka kuva u toplesu i uči druge kako to da rade, a nekad nema ništa ni dole ispod kecelje! (VIDEO)

Seksi voditeljka Dženi Skordamađija, koja je postala svetski poznata po svom šou "Kuvati nag" (ili "Gola kuhinja"), krenula je na turneju da promoviše zdravu kuvanu hranu. Usput je pokazala i više nego što treba.

Najvreliji kulinarski šou na Majami TV-u pored hrane nudi i obilje oblina, golih grudi i zadnjica.

Pritnskrin: Miami TV

Dženin šou putuje Amerikom a do sada je obišla Kankun i Meksiko a usput su joj se tokom kuvanja pridruživali meštani i u istom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nagom stilu kuvali sa njom.

Da još više pogreje atmosferu, Dženi je nosila samo svoju kecelju, i ništa ispod nje.



Suvišno je i reći kakve je reakcije izazivala svojim "kuvanjem".

Pogledajte još golog materijala OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I muškarci će zavoleti kuhinju: Kulinarski šou u kom voditeljka kuva toples

Izvor: B92, 27.Maj.2017, 09:36

Voditeljka Dženi Skorodamađija koja se proslavila svojim kulinarskim šouom „Gola kuhinja“ u kojem, pretpostavljate, kuva gola, krenula je na turneju kako bi promovisala zdravu ishranu...Na Majami TV-u se godinama emituje šou koji pored hrane nudi i obilje vrlina, tačnije golih grudi i zadnjica...Seksi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.