SKANDALOZNO! Trudna učesnica Parova! OTAC DETETA BESNI – ”Dete rađa dete”! HAOS U VILI!

Izvor: 011vodič.com, 25.Dec.2019, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDALOZNO! Trudna učesnica Parova! OTAC DETETA BESNI – ”Dete rađa dete”! HAOS U VILI!

Sprema im se veliko iznenađenje
Anastasija Stanojević Palčica vratila se u vilu “Parovi” nakon diskvalifikacije. To je bilo veliko iznenađenje za njenog dečka Alberta Galorinija. Koliko će se samo iznenaditi kada bude čuo ovu sjajnu vest.
– Mili, imaćemo bebu – vikala je Palčica koja je uradil test za trudnoću.
– Ma super! Dete rađa dete! – dodao je Mili.
Naime, Palčica se već neko vreme žali da joj smeta hrana koju je do sada jela. Međutim, niko nije ni slutio da je ona u drugom stanju!
The post SKANDALOZNO! Trudna učesnica Parova! OTAC DETETA BESNI – ”Dete rađa dete”! HAOS U VILI! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

KAKAV OBRT! Nakon što je Bojan Tomović OTKAZAO ULAZAK – Produkcija zvala NJEGA kao kecu rukavu! Zadrugari ĆE BITI VAN SEBE!

Izvor: 011vodič.com, 25.Dec.2019

Zadrugare večeras očekuje spektakularna noć u Beloj kući. Kao i svakog utorka, oni će imati priliku da se opuste i uživaju u dobroj muzici na još jednoj uzbudljivoj žurki koju organizuje Veliki šef.. Na velelepno imanje većeras će doći DJ Krčmar koji će sigurno atmosferu dovesti do usijanja.. ...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.