KAKAV OBRT! Nakon što je Bojan Tomović OTKAZAO ULAZAK – Produkcija zvala NJEGA kao kecu rukavu! Zadrugari ĆE BITI VAN SEBE!

Izvor: 011vodič.com, 25.Dec.2019, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV OBRT! Nakon što je Bojan Tomović OTKAZAO ULAZAK – Produkcija zvala NJEGA kao kecu rukavu! Zadrugari ĆE BITI VAN SEBE!

Zadrugare večeras očekuje spektakularna noć u Beloj kući. Kao i svakog utorka, oni će imati priliku da se opuste i uživaju u dobroj muzici na još jednoj uzbudljivoj žurki koju organizuje Veliki šef.
Na velelepno imanje većeras će doći DJ Krčmar koji će sigurno atmosferu dovesti do usijanja.








View this post on Instagram











>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<



Ovog Utorka, prednovodogodišnje zagrevanje za zadrugare. Spreman je naj ludji repertoar do sada. 🚜🚜🚜🐾🐾🐾🎧🎧🎧💿💿💿📀📀📀🎛🎛🎛💣💣💣💣#zadruga #djkrcmar #pink #tv #reality #serbia #bosnia #montenegro #croatia #austria #belgrade #zlatibor #winter #ny #2019 #2020 #instagram #best #party #tvparty #pornstarlife #pornstar #tutifruti
A post shared by Srdjan Krcmar (@djkrcmar) on Dec 24, 2019 at 5:17am PST


Nema sumnje da će njegov dolazak veoma obradovati ukućane, a koliko će učesnici ”Zadruge 3” večeras uživati i zabavljati se na još jednoj žurki za pamćenje, ostaje da vidimo.
The post KAKAV OBRT! Nakon što je Bojan Tomović OTKAZAO ULAZAK – Produkcija zvala NJEGA kao kecu rukavu! Zadrugari ĆE BITI VAN SEBE! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.