Rodio se sedmomilijarditi stanovnik planete Zemlje

Izvor: TvojPortal.com, 14.Nov.2011, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodio se sedmomilijarditi stanovnik planete Zemlje

Tvoj portal
UN su danas 31.oktobra zvanično obavesttile celi svet,da devojčica koja se rodila u Manili,Danika Mej Kamačo postala sedmomilijarditi stanovnik planete Zemlje.Njena majka Kamil Dalura rodila je  u bolnici Hoze Fabela u Manili devojčicu tešku 2,5 kg koja se rodila se dva minuta posle ponoći.

Danika Mej Kamačo sedamlijijarditi stanovnik Zemlje

Presrećna mama Kamil Dalura presrećna što njena beba Danika je postala sedmomilijarditi stanovnik >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << planete.Danika  je dobila novac za školarinu,dok su zvaničnici Ujedinjenih nacija im poklonili simbolično tortu njenim roditeljima  i zvanično je proglasili za sedmomilijarditog stanovnika  Zemlje.Mali sedmomilijarditi stanovnik Danika dobila je od lokalnih preduzetnka i novac koji će poslužiti njenim roditeljima da otvore svoju privatnu trgovinu.
Beba Danika je inače drugo dete Kamile i njenog supruga Florana.Okupljenim novinarima je ponosna i presrećna mama izjavila :
- Izgleda tako lepo. Ne mogu da verujem da je sedmomilijarditi stanovnik planete - izjavila je majka.
Uz napomenu da na primer simbolični gest sedmomilijarditog stanovnika planete,objavile su u svojoj zemlji i Rusija i Indija.
Ujedinjene Nacije su saopštile da će broj stanovnika na Zemlji do 2100. godine broj stanovnika narasti na 10 milijardi,a možda čak i na 15 milijardi ljudi ukoliko stope rađanja samo malo premaše očekivane.
izvor:blic.rs

zanimljivostiplaneta zemljasedmomilijarditi stanovnik

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.