Rijaliti tužba od STO HILJADA EVRA! (FOTO)

Izvor: Mondo, 12.Feb.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijaliti tužba od STO HILJADA EVRA! (FOTO)

Miljana i Marija Kulić napustile Zadrugu - produkcija najavila tužbe

Učesnice rijalitija Zadruga na televiziji Pink Miljna i Marija Kulić, napustile su noćas Zadrugu, zbog čega će sada snositi posledice.

I majka i ćerka su diskvalifikovane, zbog čega će morati da plate kaznu od po 50.000 evra, zbog kršenja ugovora.

"Marija i Miljana Kulić su zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge diskvalifikovane. Tužbe zbog kršenja ugovora će već danas biti podnete, a Marija i Miljana su po ugovoru dužne da televiziji Pink plate po 50.000 evra", stoji u saopštenju koje je danas pročitano u programu Pink televizije.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMA VIŠE NAZAD! MILJANA I MARIJA KULIĆ DISKVALIFIKOVANE IZ ZADRUGE: Moraće da plate kaznu od 100.000 evra! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 12.Feb.2019

Miljana i Marija Kulić diskvalifikovane su iz rijalitija jer su same, bez dogovora napustile Imagunarijum. Njih dve će zbog kršenja pravila morati da plate po 50.000 evra, odnosno ukupno 100.000 evra. – Razočaran sam što me nisu zvale izašao bih i ja sa njima. Molim vas, ne glasajte više za...

Nastavak na Scandal.rs...

SKANDALOZNO! SVI DOBILI ZADATKE? Zadrugari glume ljubav, ali EVO šta se krije iza SVEGA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2019, 10:43

Haos rijalitija!..U Zadruzi ovih dana nije dosadno. Skoro svakoga dana, neko se posvađa, potuče ili dođe do otkrića nekih informaija koje utiču na čitavu rijaliti igru...Miljana i Marija Kulić su navodno bile diskvalifikovane iz Zadruge i morale su da plate po 50 hiljada evra kazne. Svi su ostali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.