Radijska premijera: Nova pesma Nataše Bekvalac na Pingvin radiju

Izvor: Press, 06.Dec.2013, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radijska premijera: Nova pesma Nataše Bekvalac na Pingvin radiju

Gostujući na talasima Pingvin radija, Nataša je pričala o novom singlu, ali i najavila novi album.
-  Pesmu je radio moj prijatelj i saradnik Damir Handanović, a tekst Marina Tucaković. Poprilično se razlikuje od singlova koje sam izdavala. Ušla sam u talas modernih, tehno ritmova. Ova pesma je “bendovska”, da se tako žargonski izrazim i planiram da je izvodim uživo sa svojim bendom na svim nastupima >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << – rekla je Nata za radio Pingvin  i dodala:
- Album je gotov, a svetlost dana ugledaće krajem marta.
Natašine prethodne numere za kratko vreme postale su jedne od najslušanijih na domaćim prostorima i sastavni su deo svakog klupskog repertoara. Zato ne postoji ni najmanja sumnja da će se nova pesma, koja će premijerno biti emitovana na talasima Pingvin radija 90.9 Mhz u subotu u 10h brzo zavrteti i “ući u uši” slušaocima. 
Svi koji žele da čuju kako zvuči cela pesma “Bolesno te volim” imaće priliku premijerno na talasima radio Pingvina! 
Do tada radio Pingvin vam donosi samo deo , čisto da vam zagolicamo maštu do subote u 10h.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREMIJERNO: Poslušajte novu pesmu Nataše Bekvalac! (AUDIO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Dec.2013

"Ova numera se prilično razlikuje od mojih dosadašnjih singlova. Ušla sam u talas modernih, tehno ritmova", rekla je pevačica otkrivši delić svoje nove pesme

Nastavak na Telegraf.rs...

Poslušajte novu pesmu Nataše Bekvalac!

Izvor: Story, 06.Dec.2013

Nataša Bekvalac zagolicala je maštu svim svojim obožavaocima prilikom gostovanja na Radiju Pingvin, gde je predstavila deo novog singla Bolesno te volim, koji će ekskluzivno biti emitovan u subotu 7. decembra, tačno u 10 časva na Pingvinu, dok je premijera spo..Nataša Bekvalac, foto: Story

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.