Prva slika novorođenčeta: Ponosni Šakirin dečko fotografiju sina odmah stavio na internet (FOTO)

Izvor: S media, 25.Jan.2013, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva slika novorođenčeta: Ponosni Šakirin dečko fotografiju sina odmah stavio na internet (FOTO)

Ponosni fudbaler odmah se pohvalio obožavaocima na internetu slikom svog sina.

Fudbaler Barselone Žerar Pike nije uspeo da sakrije sreću pošto je u bolnici posetio voljenu Šakiru i njihovog sina Milana. Odmah ga je slikao mobilnim telefonom i fotografiju podelio sa milionima obožavalaca širom sveta na Tviteru. Novinari koji su čekali da se fudbaler pojavi ispred porodilišta kažu da se Pike smejao od uha do uha dok je pričao sa njima, kao i da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nikada nisu videli srećnijeg. Pike je uslikao nožice svog sina prvenca i odmah sliku stavio na društvene mreže. Na patikama čak i piše Milanovo ime, što znači da su preavljene specijalno za njega. Pored budućeg supruga, verenika, Šakiru su u bolnici posetili njeni roditelji kao i njena sestra Lusi, koja je izjavila da je Šakira srećna koliko i Pike.

Dženi Frost, bivša članicca grupe "Atomic Kitten" protekle nedelje na svet je donela bliznakinje, devojčice Niko i Blejk. Ni ona nije mogla da se obuzda i suzdrži, te je svoju sreću podelila sa Tviterašima. I ona je "iskusno" uslikala devojčice, jer im se vide samo nožice. Ispod fotografije, Dženi je napisala kako su njene devojčice prosto savršene i kako je izuzetno ponosna što ih je donela na svet.

*** Seka Aleksić bez senke, podloge, karmina: Pevačica otkrila lice u prirodnom izdanju ali u tome je otišla korak dalje! (FOTO)

*** Proslavio povratak u Srbiju: Pevao, pio i dernečio za dve sedmice! (VIDEO+FOTO)

*** Iza kulisa "Prvog glasa Srbije": Unapred se znalo ko će pobediti?! (VIDEO+FOTO)

Izvor: Smedia, Foto: Facebook/Twitter

Pretraga po temi: Pike, Šakira, Milan, Beba, Novorođenče, Dženi Frost, Bliznakinje

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Prva slika novorođenčeta: Ponosni Pike fotografiju sina odmah stavio na internet (FOTO)

Izvor: S media, 25.Jan.2013

Ponosni fudbaler odmah se pohvalio obožavaocima na internetu slikom svog sina. ..Fudbaler Barselone Žerar Pike nije uspeo da sakrije sreću pošto je u bolnici posetio voljenu Šakiru i njihovog sina Milana. Odmah ga je slikao mobilnim telefonom i fotografiju podelio sa milionima obožavalaca širom...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.