Izvor: Blic, 14.Okt.2019, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produkcija "Parova" pokušala da nađe opravdanje za SKANDAL sa oralnim zadovoljavanjem, pa učinili JOŠ JEDAN SRAMAN POTEZ

Srbiju je u subotu uveče šokirao skandal koji se dogodio u rijalitiju "Parovi", kada je u programu uživo emitovano kako prostitutka Vida Kokić oralno zadovoljava učesnika Uroša Anđelića, a produkcija ovog rijalitija pokušala je da se opravda tako što je pustila navodni necenzurisani snimak koji, kako tvrde, pokazuje da je cela situacija bila nameštena.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KO JE VIDA, PROSTITUTKA IZ "PAROVA" Spavala sa 50.000 muškaraca, odrekla se desetoro dece i trudna se prostituisala, DANAS NEMA NI ZA LEBA NI ZA ZUBE

Izvor: Blic, 14.Okt.2019

Vida Kokić, prostitutka koja je izazvala skandal kada je u rijalitiju "Parovi" u programu uživo oralno zadovoljila učesnika Uroša Anđelića, najstarijim zanatom se, kako kaže, bavi već 31 godinu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.