Izvor: Blic, 13.Okt.2019, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U "PAROVIMA" Prostitutka oralno zadovoljila učesnika u programu UŽIVO

"Dotakli su dno dna" - komentar je gotovo svih u Srbiji nakon sinoćne situacije u rijalitiju "Parovi", koja je emitovana u programu uživo. Taman kad su mnogi pomislili da su sve skandalozne scene koje se mogu desiti u ovom rijalitiju već viđene, usledio je novi šok, i to kakav!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nakon što je "Hepi" televizija U UŽIVO PROGRAMU emitovala oralno zadovoljavanje, Milomir Marić ima još šokantnije objašnjenje

Izvor: Blic, 13.Okt.2019

Nakon što je čitavu Srbiju šokirao skandal koji se dogodio kada je u programu uživo sinoć emitovan trenutak kada prostituka Vida Kokić oralno zadovoljava učesnika rijalitija "Parovi" Uroša Anđelića, glavni urednik "Hepi" televizije Milomir Marić tvrdi da se ova situacija nije dogodila!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.