Povratak na velika vrata: Pevačica izgleda bolje nego ikad! (VIDEO+FOTO)

Izvor: S media, 03.Dec.2012, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak na velika vrata: Pevačica izgleda bolje nego ikad! (VIDEO+FOTO)

Skoro da smo je zaboravili, a ona nikad više seksi!

Nakon višegodišnje diskografske pauze Ivana Šašić vraća se na scenu albumom "Žene, žene". Povratnički CD objaviće za Gold mjuzik, a promociju novih pesama otpočela je baladom "Divlje zveri" za koju je nedavno snimila spot. Folk pevačica raskošnog glasa režiju je poverila Dejanu Milićeviću, dok je ulogu fatalne ljubavi dodelila svom prijatelju, rukometašu Ratku Nikoliću. Pogledajte kako se poznati >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sportista snašao u ulozi manekena.

Izvor: Smedia, Foto: Pr

Pretraga po temi: Ivana Šašić, Ratko Nikolić, Spot, Nova pesma, Novi album, Povratak

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Povratak na velika vrata: Pevačica izgleda bolje nego ikad! (FOTO)

Izvor: S media, 03.Dec.2012

Skoro da smo je zaboravili, a ona nikad više seksi! ..Nakon višegodišnje diskografske pauze Ivana Šašić vraća se na scenu albumom "Žene, žene". Povratnički CD objaviće za Gold mjuzik, a promociju novih pesama otpočela je baladom "Divlje zveri" za koju je nedavno snimila spot. Folk pevačica...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.