Povratak Ok benda: Poslušajte novu pesmu “Istina u laži” (video)

Izvor: 011vodič.com, 22.Okt.2015, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak Ok benda: Poslušajte novu pesmu “Istina u laži” (video)

Ok bend, posle kraće pauze, ponovo se vraća na muzičku scenu sa novim singlom “Istina u laži.” koji će definitivno biti u rangu najvećih hitova ove popularne grupe.
Spremniji nego ikada, Ok bend je odlučio da ovoga puta svoje najvernije obožavaoce obraduje duetom koji je nešto potpuno drugačije od svega do sada što su radili, zašta je zaslužna saradnja sa TSM production. Samim tim da se u novoj pesmi pojavljuje mlada i talentovana pevačica Nani, pred kojom je blistava >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << karijera, učiniće da novi spot bude atraktivniji i provokativniji.
Takođe, Goran Gluhaković, frontmen jednog od najpopularnijih bendova s početkom 2000 godine, obećava da će od sada više pažnje posvetiti svojim obožavaocima, te najavljuje svakodnevno druženje putem društvenih mreža uz obećanje da ih neće izneveriti.
Uživajte u velikom povratku OK benda:



#svet
The post Povratak Ok benda: Poslušajte novu pesmu “Istina u laži” (video) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.