Posvađao se sa ženom i otišao da se prošeta, da razbistri glavu - hodao je 400 kilometara! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 10:01

Posvađao se sa ženom i otišao da se prošeta, da razbistri glavu - hodao je 400 kilometara! (FOTO)

Ko ga ne bi razumeo?

Italijanska policija presrela je muškarca koji je hodao 400 kilometara kako bi razbistrio glavu posle svađe sa suprugom.

Muškarca je policija zaustavila rano u ponedeljak u blizini Fana u srednjoj Italiji.

Bio je umoran i prehlađen, rekao je policajac Antonio Skanci.

Policajcima je rekao da se posvađao sa suprugom i 22. novembra i napustio zajednički dom u severnoj pokrajini Komo. Prvo se vozom odvezao do Milana, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onda krenuo da šeta. Cilj mu je bila Apulija na jugu zemlje.

Fano, gde je zaustavljen, nalazi se 379 kilometara od milanske železničke stanice. Po Gugl mapama, to je put koji bi hodanjem bez zaustavljanja trajao 79 sati.

Policija je muškarca odvela u hotel i pozvala njegovu suprugu koja je došla da ga "pokupi".

Skanci je opovrgao medijske izveštaje po kojima mu je policija napisala kaznu jer je kršio nacionalni policijski sat od 22 do 5 sati ujutro.

(VIDEO) "SANJA I JA SMO SE SVAĐALI NA KRV I NOŽ" Nikola Đorđević otkrio detalje veze sa pevačicom grupe "Hurricane"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.