Izvor: N1 televizija, 01.Maj.2017, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte prvi trejler za petu sezonu Kuće od karata

Netfliks (Netflix) je objavio prvi trejler za petu sezonu popularne TV serije Kuća od karata (House of Cards), koja će 30. maja biti postavljena na taj striming servis.

Izvor: YouTube/Netflix US & Canada

“Američki narod ne zna šta je najbolje za njega. Ja znam. Znam tačno šta im treba”, govori na početku trejlera predsednik SAD Frenk Andervud (Kevin Spejsi) obraćajući se svojoj supruzi Kler (Robin Rajt).

Surovo ambiciozni Andervud u novoj sezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pokušava da zadrži mesto predsednika, u izbornoj trci protiv popularnog demokratskog protivkandidata, dok se istovremeno bori sa demonima iz prošlosti, političkim manipulacijama i intrigama koje su postale okosnica Kuće od karata.

Lik Kevina Spejsija takođe nagoveštava da želi da zadrži vlast i duže nego što to američki ustav dozvoljava. “Andervud 2016, 2020, 2024, 2028, 2032, 2036. Jedna nacija ispod drveta (igra rečima - under wood, prim.)", navodi on u trejleru.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Šta nam donosi nova sezona "Kuće od karata"?

Izvor: Blic, 02.Maj.2017, 17:11

Iz "Netfliksa" su stigle prve promotivne slike i prvi trejler za petu sezonu "Kuće od karata" (House of Cards), koja će biti dostupna od 30. maja. Prema prvim kadrovima reklo bi se da je predsednik Frenk Andervud (Kevin Spejsi) željan moći kao nikada do sada...U trejleru vidimo i ostale dobro poznate...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.