Pogledajte kako je Bijonse čestitala praznike celom svetu

Izvor: Press, 21.Dec.2016, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je Bijonse čestitala praznike celom svetu

Bijonse u svakom trenutku pleni svojim izgledom. Pogledajte kako je ona rešila da obraduje fanove i na koji način im je čestitala Novu godinu…
foto: superzena.b92.net
Kraljica r'n'b muzike Bijonse se potrudila da svima da savršeni poklon ove godine – njen video. Na Instagramu je postavila snimak u kom je pokazala kako je ukrasila dom dok na sebi ima ultra kratku haljinu. 

Na videu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sa njenim slikama može se i videti kako je Bijonse okitila dve jelke, jednu ogromnu zelenu, i jednu malu belu. Sve u svemu Bijonse se baš potrudila da unese prazničnu atmosferu u svoj dom. 

Pogledajte video.

 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ovako je Bijonse čestitala praznike (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2016

Pjevačica Bijonse je riješila da obraduje fanove i da im čestita Novu godinu na svoj način...Kraljica r'n'b muzike se potrudila da svima da savršeni poklon ove godine – njen video. Na Instagramu je postavila snimak u kom je pokazala kako je ukrasila dom dok na sebi ima ultra kratku haljinu...Na...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.