Pitate se kako izgleda savršena haljina: Evo odgovora

Izvor: Press, 22.Maj.2017, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pitate se kako izgleda savršena haljina: Evo odgovora

I Nikol Kidman je dobila svojih pet minuta na Kanskom festivalu, večeras na premijeri filma "How to talk to girls at parties".
foto: zena.blic.rs
Glumica se na promociji ovog ostvarenja u kojem igra jednu od glavnih uloga pojavila u magičnoj haljini. Dobro ste pročitali, magičnoj haljini.
  ČISTA MODNA ČAROLIJA PROFIMEDIA
To je ta modna magija. Haljina bez ičeg suvišnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i sa svim potrebnim detaljima. Sjajnok kroja, napravljena od efektnog materijala.
Nikol na crvenom tepihu (pokazali su njeni prethodni nastupi), ili bude savršena ili bezuspešno ode u modnu ekstravaganciju. U Kanu je večeras uradila ovo prvo.
U DOBROM DRUŠTVU PROFIMEDIA
Nikol je u Kanu šetala sa mladom El Faning koja je večeras u Kanu prikazala najizazovnije izdanje u svojoj karijeri pojavivši se u haljini bez brushaltera.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Čipka se nosi od jutra do sutra! A njih pet u njoj deluju glamurozno

Izvor: Press, 22.Maj.2017

Čipka nikad nije izašla iz mode ali ima sezona kad je rezervisana samo za luksuzne svečane haljine. Ove sezone nosi se od jutra do sutra, naravno zavisi od modela i čipke koju ste odabrali. . foto: zena.blic.rs. Zendaja. Boho,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.