Prirodna i lepa: Ona definitivno nema silikone, što je dokazala u ovoj haljini

Izvor: B92, 22.Maj.2017, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prirodna i lepa: Ona definitivno nema silikone, što je dokazala u ovoj haljini

Premijera filma "How to Talk to Girls at Parties" bila je povod da mlada glumica El Faning zablista na crvenom tepihu u Kanu. Ono što je dokazal je da je i nju poneo trend golotinje, pa je svoj suptilan stajling zamenila haljinom pomalo "razvratnog" gornjeg dela.

El Faning je na premijeri bila najviše u društvu Nikol Kidman.

Zanosna Nikol je još jednom je pokazala koliko ima stila, dok je mlada koleginica imala zaista poseban modni zadatak.

Dekolte haljine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otkrio je njeno poprsje na neobičan način, a ona nam je svima pokazala da je definitivno prirodna, a ne silikonska lepotica.

Inače, koliko su njena lepota i prirodnost cenjeni pokazuje i najnoviji ugovor koji je potpisala i kojim je postala ambasador poznatog kozmetičkog brenda "L'Oreal".

Za devetnaestogodišnju glumicu ova saradnja je prvo iskustvo sa kozmetičkim brendom.

"Napokon vam mogu otkriti ogromno iznenađenje! Zvanično sam postala #lorealista! Zahvaljujem se L’Orealu na pruženoj prilici i zbog uključenja u snažnu i fantastičnu porodicu. I više sam nego ponosna da predstavljam kompaniju koja slavi žene! Zato što smo to zaslužile", napisala je glumica na svom Instagram profilu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pitate se kako izgleda savršena haljina: Evo odgovora

Izvor: Press, 22.Maj.2017

I Nikol Kidman je dobila svojih pet minuta na Kanskom festivalu, večeras na premijeri filma "How to talk to girls at parties". . foto: zena.blic.rs. Glumica se na promociji ovog ostvarenja u kojem igra jednu od glavnih uloga...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.