Čipka se nosi od jutra do sutra! A njih pet u njoj deluju glamurozno

Izvor: Press, 22.Maj.2017, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čipka se nosi od jutra do sutra! A njih pet u njoj deluju glamurozno

Čipka nikad nije izašla iz mode ali ima sezona kad je rezervisana samo za luksuzne svečane haljine. Ove sezone nosi se od jutra do sutra, naravno zavisi od modela i čipke koju ste odabrali.
foto: zena.blic.rs
Zendaja
Boho, romantična i lepršava haljina u boji koja odiše svežinom. Odlično. Dubok dekolte unosi dašak glamura. Iako je duga haljina deluje mladalački. Bravo Zendaja.
BRIDŽET >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << MOJNAHAN U HALJINI KOJA DELUJE SVEČANO I SAVREMENO PROFIMEDIA
Bridžet Mojnahan
Malo uzdužnih pruga malo poprečnih, postava u boji kože i eto interesantne haljine koja dovoljno otkriva ali ne prelazi granicu dobrog ukusa. Odlično izgleda i uz ravne i uz cipele na štiklu, a najbolje ipak ide uz sandale.
 

Šarlot Gruneveld
Čipkani top nalik muškom plastronu deluje šik, može da se nosi sam, preko majice, košulje ili haljine. Dovoljno je interesantan da možete da ga nosite godinama bez obzira na trend.
 
KRALJICA MAKSIMA U KLASIČNOJ HALJINI ALI NEOČIKAVANOJ BOJI PROFIMEDIA
Kraljica Maksima
Da li ste znali da u narandžastoj boji delujete mlađe? Em je prikladna i za devojke i za žene em ćete u njoj delovati svežije. Jedino što ovako upadljivu haljinu ne možete da nosite suviše često.
 

Laura Fantaći
Bela haljina i leto idealan su par. Još ako je haljina od platna sa čipkom ili od končane čipke možete da je nosite gde god poželite. Zavisno od prilike uklopite obuću i tašnu.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.