Pijani Hitler sa golim Nemicama: Fotografije bluda i razvrata sa plavušama, ovako je harao poslednji bludnik Berlina (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jan.2017, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani Hitler sa golim Nemicama: Fotografije bluda i razvrata sa plavušama, ovako je harao poslednji bludnik Berlina (FOTO)

Foto: Arhivska fotografija

Fotografije koje kruže internetom godinama, a na kojima se nalazi Adolf Hitler u društvu golišavih devojaka, otkrivaju i drugu, manje poznatu stranu vođe Trećeg Rajha. Na osnovu njih se može zaključiti da je Firer voleo da uživa u društvu mladih devojaka, ali da je takođe voleo i dobru "kapljicu".

Na jednoj od fotografija vidi se kako se pripiti Hitler nalazi između dve plavuše s čašom u ruci i da bukvalno jedva stoji na nogama. Devojke >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << imaju raskopčane bluze, a jedna "nateže" piće iz flaše.

Na drugoj fotografiji, koja se takođe može pronaći na nekoliko sajtova, Hitler je okružen s četiri potpuno gole devojke, koje kao da igraju žmurke s njim, s obzirom na to da Firer ima povez preko očiju.

Na osnovu obe fotografije da se zaključiti da je Hitler preferirao plavuše.

Foto: Arhivska fotografija

Iako slike dugo kruže internetom, niko ne može da potvrdi njihovu autentičnost. Možda se neko samo poigrao s najvećim zločincem 20. veka, a moguće je da je ipak Hitler lično voleo da se uveri u kvalitete svojih omladinki.

Šta vi mislite? Ostavite nam odgovor u komentarima.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Pijani Hitler sa golim Nemicama Fotografije bluda i razvrata sa plavusama ovako je harao poslednji bludnik Berlina (FOTO)

Izvor: medio.rs, 24.Jan.2017

Hitler je preferirao plavuše, a fotografije ukazuju upravo na "nevaljale" igre koje je voleo da vodi sa njima

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.