PRVI PUT U ISTORIJI! Policija traži lopova na osnovu karikature! Smešno, ali ima dobar RAZLOG! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI PUT U ISTORIJI! Policija traži lopova na osnovu karikature! Smešno, ali ima dobar RAZLOG! (FOTO)

Da li ste ga videli?

Policija u Kaliforniji pokušava da ulovi lopova koristeći karikaturu koju je umetnik crtao dok mu je ovaj navodno krao 500 dolara.

"Prepoznajete li ovu karikaturu? I ne, ne šalimo se...", napisala je policija iz grada Riversajda na Fejsbuku juče, a fotografija je odmah postala viralna.

Jednom kad je umetnik završio karikaturu, lopov je zgrabio kesu s novcem i pobegao ostavivši trag, naveli su iz policije. "Ovo je karikatura >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osumnjičenog pa, naravno, ima preterane karakteristike i crte lica", dodali su.

Karikatura je nasmejala brojne korisnike društvenih mreža, ali mnoge je rastužila činjenica da je umetnik izgubio novac.

"Nadam se da će ga uhvatiti", samo je jedan od komentara na Fejsbuku.

U PIDŽAMI I BEZ TRUNKE ŠMINKE - Veljko usnimio TRUDNU Bogdanu kako radi OVO! Čim je videla kameru... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NE, NE ŠALIMO SE" Lopov ukrao umetniku 500 dolara, a iza sebe ostavio SVOJU KARIKATURU

Izvor: Blic, 18.Dec.2019

Policija u Kaliforniji pokušava da uđe u trag lopovu pomoću njegove karikature koju je zaboravio da ponese nakon što je umetniku oteo 500 dolara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.