PROTRESLA ZADRUGU ULASKOM! Evo šta je Čolakova majka rekla MILJANI – tiče se ZOLE! Nije bila spremna za ovo?!

Izvor: 011vodič.com, 27.Nov.2019, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROTRESLA ZADRUGU ULASKOM! Evo šta je Čolakova majka rekla MILJANI – tiče se ZOLE! Nije bila spremna za ovo?!

Miljana Kulić kojoj je majka Marija Kulić napustila ‘‘Zadrugu 3” zbog zdravstvenih problema oca Siniše Kulić je odmah prišla Jasmini Čolak koja je ušla na nekoliko dana u rijaliti.
Kulićeva se požalila kako joj je potrebna majčinska ljubav i savet pa je tražila od Jasmine da joj pomogne malo i oraspoloži je.
Ja bih volela da malo porazgovarate i sa mnom, osećam se loše. Mene on uvek ponižava, ima tu potrebu. Ljudi sa kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ja nisam u dobrim odnosima, on pije kafu i deli krem. Mislim da me koristi. On mene izvede iz takta, nikad nisam bila agresivna! – rekla je Miljana.
-A, šta misliš da ti malo izbaciš negativnu energiju izbaciš na neki način? Idi, šetaj! Ja Zolu ne poznajem, pa ne bih mogla da sudim. Ima stvari sa kojima se slažem što Marija kaže, ali za neke stvari i ne. Ja ne igram rijaliti – rekla je Jasmina.
Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku ispod teksta




The post PROTRESLA ZADRUGU ULASKOM! Evo šta je Čolakova majka rekla MILJANI – tiče se ZOLE! Nije bila spremna za ovo?! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.